JTT: Asiantuntijat tyrmistyneitä: kansanedustajan lakialoite olikin järkevä

haarniska2

[Arkadianmäen katakombit]

SDPn lakialoite on saanut asiantuntijoita hämmennyksiin, kertoo pseudotieteen reportterimme Junnu Vainaa. Demareiden ehdotus foliohattujen pakollisuudesta säteilyaltistuksen vähentämiseksi on saanut eri asiantuntijatahot riemun valtaan.

Uusien radiosäteilyiperäisten oireiden tutkimuskeskuksen (URPOT) johtava harhaanjohtaja Pertti. S. Eudo kommentoi lakialoitetta JTT:lle. ”Foliohattu on subjektiivisten kokeittemme mukaan vähentänyt koehenkilöidemme (3) sähköallergisia reaktioita kolmannekseen ja tämä lakialoite onkin hieno hatunnosto turvallisempaan Suomeen. Tämä ei silti vielä riitä, vaaditaan muitakin toimia.”

Eduskunnan skientologiavaliokunta onkin valmistelemassa toista lakimuutosta, foliohattualoitteen ollessa sen keihäänkärki. JTT:n saamien tietojen mukaan aloitteessa vaaditaan muun muassa Valmetin aloittavan faradayn häkkien valmistamisen pienentämään ihmisten sähkörasitusta entisestään. Samoin valiokunta ehdottaa, että magneettinen säteilyrasitus tulisi puolittaa siirtymällä yksinapaisiin magneetteihin. Navan tulee olla pohjoisnapa, jotta Suomen arktisista brändeistä pidetään edelleen kiinni. Sen lisäksi valiokunta on myös lapsien asialla: päiväkoteihin ja kouluihin tullaan kuulemma asentamaan niin tiheät suodattimet, että ilmasta saadaan poistettua kaikki hiukkaset. Siten vähennetään lapsiin kohdistuvaa hiukkassäteilyä.

Anonyymi kansanedustaja Pekkarinen kommentoi lakialoitetta varsin niukkasanaisesti: ”Pitänee hankkia pienempi tupée, jotteivät foliokuluni räjähdä aivan käsistä.”

Kommentit

Kommentit