Pohjois-Keravalla kehitetty juoma, josta ei tule krapulaa

JTT, Keravan asema:

Pohjoiskeravalaiset ovat kehittäneet viinan, josta ei tule krapulaa, raportoi susirajan kirjeenavaajamme Teppo Tasmania. Paikallisten mukaan paikallinen pontikkakeisari, Etanoli-Eippi, on kehittänyt pontikkareseptiään vuosien ajan, ja yrityksen, erehdyksen ja monien pahoinvoivien päivien jälkeen saanut hiottua viinan, josta ei tule krapulaa. Eipin mukaan krapulattomuuden salaisuus piilee siinä, että viina on niin tujua, että aamulla herää vieläkin aivan kaasuissa eikä krapulasta ole vielä siinä vaiheessa tietoakaan.


”Totta se on”, toteaa Keravan kylän vanhin, sokea Reeta. ”Lauantaina otin kaksi hömpsyä lämmikkeeksi ja siinä menikin suoriltaan neljä päivää kovemmassa jytässä kuin Mainilan laukausten aikaan. Krapulaa ei ole tullut missään vaiheessa, ihmeellinen juoma!”.

Päihteiden haitallisuutta on pyritty vähentämään maailmalla laajalti. ”Varsinkin krapulan aiheuttamat sairauspoissaolot ovat olleet kansantaloutemme murheenkryyni jo vuodet” toteaa Pohjois-Keravan johtaja Kim Juov-Un. Pohjois-Kerava näyttääkin löytäneen tähän ratkaisun, tai näin ainakin uskoo VTT:n johtava tutkija Sami-Antero Ikku. ”Ethhaannoli-Eipphin kopotikotkotpolttoinenn, voi kai kyllä ehkä *hik* poisshttaa *hik* nälän tai näön. Krapulaa *hik* emme *hik* täällä labroishhamme *hik* ole vieläkään saaneet mutta thyö, she vashta shujuu! Hik”.


Tämä Korso-viinaksi nimetty mixtuura voikin hyvin olla se lääke, miten suomalaisten masennus poistetaan, työviikkoja pidennetään, SoTe-uudistus kuopataan sen tarpeettomuuden vuoksi ja saadaan väriä suomalaisten aina niin kalvakoille poskille, samalle tehden jopa varastotöistä hauskaa.

Kommentit

Kommentit