logo
Julkku?
Toimittajaksi
Avustukset
Osta
kukkia
kukkia

Wap-pu-leh-ti Julkku - anteeks mikä?

Julkku on wappulehti täynnä sykähdyttävää sanataituruutta ja huippuhauskoja vitsejä sun muita huumoripirskahduksia. Nimensä mukaisesti se ilmestyy Wapun alla ja siivittää niin opiskelijayhteisön kuin Suomen kansan Wappuhurmokseen. Ensimmäinen Julkku ilmestyi vuonna 1978, ja siitä alkaen parillisina vuosina kevään poskettomimmat huutikset on tarjonnut Wappulehti Julkku.

Miksi myydä Julkkua, jos voisin sen sijaan maata sohvalla?

Ei syyttä sanota, että Julkun myyminen on lähes sama kuin filmitähdeksi ryhtyminen: saat rahaa, mainetta ja rutkasti erinäisiä etuja. Usko vaan, lisäksi se on myös todella hauskaa. Jokaisesta myydystä lehdestä myyjä saa provision. Provision lisäksi myyjille on tarjolla upeita etuja - esimerkiksi Julkku-merchiä aina aurinkolaseista myyjäpaitoihin ja -reppuihin sekä myyntisuorituksia tukevia eväitä ja virvokkeita. Julkun myynti on monille opiskelijoille tärkeä ja ikimuistoinen kokemus, ja lehteä myydessä saatatkin kuulla vanhojen opiskelijoiden huippujännittäviä kalajuttuja heidän rellestysvuosistaan.

En ole koskaan ostanut Julkkua. Pitäisiköhän?

Hyppää Julkun kyytiin ja tee Wapustasi 400 kertaa hauskempi. Wappulehti Julkku takaa naurut sinulle ja läheisillesi, eikä ole kiellettyä tehdä vaikutus pomoon vastaoppimillasi vitseillä. Ostamalla Julkun tuet myös opiskelijoiden wapunviettoa.

Mihin Julkun myynnistä saadut tuotot käytetään?

Julkun myynnistä saatavat rahat käytetään pääosin seuraavien Julkkujen tekemiseen. Seuraavan lehden myyjäedut, opiskelijatapahtumien hulvattomat ohjelmanumerot ja muut lehden julkaisuun liittyvät kulut katetaan aina edellisten lehtien tuotoilla. Lisäksi tuottoja jaetaan Aalto-yliopiston opiskelijayhteisölle avustusten muodossa - vuosien varrella olemme päässeet tukemaan opiskelijoiden huimapäisiä projekteja! Lue lisää avustuksista ja niiden hakemisesta täältä.

CC-BY 4.0 helsinkikuvia.fi

CC-BY 4.0 helsinkikuvia.fi

julkku@julkku.fi
fbig
kukkia
appelsiinisiivuja
viinirypäleitä
kukkia
viinirypäleitä
appelsiinisiivuja
Yhteistyössä
Company logo